0 0
Ριζότο θαλασσινών

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 Κρεμμύδι
1/3 ματσάκι Άνηθος
1 σκελίδα Σκόρδο
Ένα ποτήρι κρασιού Λευκό κρασί
Ένα ποτήρι κρασιού Ούζο
1 κιλό Θαλασσινά Διάφορα θαλλασινά
Αλάτι Σύμφωνα με την αρεσκεία σας
Πιπέρι Σύμφωνα με την αρεσκεία σας
1 κούπα Ρύζι

Bookmark this recipe

Πρέπει να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε για να αποθηκεύσετε το περιεχομένου.

Ριζότο θαλασσινών

Νόστιμο και έυκολο

  • 40 λεπτά
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share
(Visited 342 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Προετοιμασία

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, τον άνηθο και το σκόρδο. Πλένουμε καλά τα θαλασσινά μας!

2
Done
5 λεπτά

Μαγειρική

Σε καυτή κατσαρόλα ρίχνουμε το λευκό κρασί και το ούζο και ρίχνουμε τα θαλασσινά μας. Τα αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά και κρατάμε και το ζουμί που έβραζαν.

3
Done

Ζεσταίνουμε λάδι και ρίχνουμε το κρεμμύδι μας. Όταν ξανθίσει προσθέτουμε το ρύζι και το τσιγαρίζουμε ώστε να κρατήσει.

4
Done

Προσθέτουμε το σκόρδο και τα θαλασσινά μας και τσιγαρίζουμε για 3 λεπτά.

5
Done

Προσθέτουμε 2 ποτήρια νερό, αλάτι και πιπέρι.

6
Done

Αφήνουμε να βράσει μέχρι να εξαφανιστεί σχεδόν το νερό και ρίχνουμε στο τέλος τον άνηθο!

squall50000

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
tomato soup 2
previous
Τοματόσουπα
Ομελέτα με τυρί και σπανάκι 1
next
Ομελέτα με τυρί και σπανάκι
tomato soup 2
previous
Τοματόσουπα
Ομελέτα με τυρί και σπανάκι 1
next
Ομελέτα με τυρί και σπανάκι

Add Your Comment

Το πιο γευστικό email! Εγγραφείτε τώρα!

Εγγραφείτε για να έχετε πρόσβαση σε μοναδικές συνταγές πρώτοι, έξυπνες συμβουλές μαγειρικής και γρήγορα κόλπα για τη κουζίνα!