Ingredients
-
Βάσεις για τούρταΓεύση κακάο
-
1 ΚομπόσταΚεράσι ή βύσσινο
-
2 κουταλιές Κόρν φλάουρ
-
1/2 κούπα Ζάχαρη
-
2 κουταλιές Κονιάκ
-
1 + 1/2 κούπα Κρέμα γάλακτος
-
1/2 κούπα Ζάχαρη άχνη
-
1/2 κουταλάκι Πικραμύγδαλοπροεραιτικά
-
Κουβερτούρα
Directions
Steps
1
Done
|
Στραγγίζεις τη κομπόστα. |
2
Done
|
Ανακατεύεις το κόρν φλάουρ με τη ζάχαρη και ρίχνεις το ζουμί της κομπόστας! |
3
Done
|
Προσθέτεις το κονιάκ και ανακατεύεις. |
4
Done
|
Χτυπάς τη κρέμα γάλακτος με την άχνη ζάχαρη και το πικραμύγδαλο μέχρι να γίνει σαντιγί |
5
Done
|
Βάζεις τη μια βάση και με το κορνέ απλώνεις στη περιφέρεια σαντιγί. |
6
Done
|
Αδειάζεις μέσα τα μισά κεράσια και με προσοχή τοποθετείς πάνω τη δεύτερη βάση. |
7
Done
|
Επαναλαμβάνεις το ίδιο και για τη τρίτη βάση. |
8
Done
|
Καλύπτεις ολόκληρο το κέικ με ροζέτες σαντιγί, μερικά κεράσια και πασπαλίζεις με τριμμένη κουβερτούρα. |