Γιουβαρλάκια

0 0
Γιουβαρλάκια

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 Κρεμμύδι
1/2 κούπα Μαϊντανός
3 Φρυγανιές
1/2 κιλό Κιμάς
1 κούπα Ρύζι βρασμένο
1/2 κούπα Άνηθος
Αλάτι Της αρεσκείας σας
Πιπέρι Της αρεσκείας σας
1/2 μπαστουνάκι Κανέλα

Bookmark this recipe

Πρέπει να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε για να αποθηκεύσετε το περιεχομένου.

Απίστευτη γεύση!

  • 40 λεπτά
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share
(Visited 224 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το μαϊντανό και τον άνηθο.

2
Done

Λιώνουμε τη φρυγανιά με λίγο νεράκι.

3
Done

Κάνουμε ένα μείγμα με τη φρυγανιά, το κιμά, το ρύζι, το κρεμμύδι, το μαϊντανό, τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.

4
Done

Ετοιμάζουμε την κατσαρόλα μας με νερό, ελαιόλαδο και τη κανέλα.

5
Done

Τα πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια και τα πασπαλίζουμε σε αλεύρι.

6
Done

Τα ψήνουμε στην καυτή μας κατσαρόλα και απολαμβάνουμε!

squall50000

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Ομελέτα με τυρί και σπανάκι 1
previous
Ομελέτα με τυρί και σπανάκι
Μήλα στη γρεναδίνη
next
Μήλα με γρεναδίνη
Ομελέτα με τυρί και σπανάκι 1
previous
Ομελέτα με τυρί και σπανάκι
Μήλα στη γρεναδίνη
next
Μήλα με γρεναδίνη

Add Your Comment

Το πιο γευστικό email! Εγγραφείτε!

Εγγραφείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μοναδικές συνταγές πρώτοι, έξυπνες συμβουλές μαγειρικής και γρήγορα κόλπα για τη κουζίνα!

Δεν θα μοιραστούμε ποτέ τις πληροφορίες σας με τρίτους!