Ingredients
-
600 γρ. Γάλα
-
400 γρ. Κρέμα γάλακτος
-
150 γρ. Ζάχαρη
-
100 γρ. Τυρί κρέμα
-
3 κουταλιές Μέλι
-
1 κουταλιά Κόρν φλάουρ
-
1 κουτάκι Βανίλιαή μια κουταλιά σιρόπι
-
3 κουταλιές Πραλίνα φουντουκιού
Directions
Steps
1
Done
|
Ανακατεύουμε λίγο απο το γάλα με το κορν φλάουρ και το αφήνουμε στην άκρη. |
2
Done
|
Ρίχνουμε στην κατσαρόλα μας το γάλα, την κρέμα γάλακτος, το μέλι, το τυρί κρέμα και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε για 5 λεπτά. |
3
Done
|
Ρίχνουμε το κορν φλάουρ με το υπόλοιπα γάλα και ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να αρχίσει να πήζει ελάχιστα. |
4
Done
|
Στη μισή ποσότητα βάζουμε βανίλια και στην υπόλοιπη τη πραλίνα φουντουκιού και ανακατεύουμε. |
5
Done
|
Τα αφήνουμε εκτός ψηγείου να κρυώσουν μέχρι να φτάσουν σε θερμοκρασία δωματίου και τα καταψύχουμε για 10 ώρες περίπου ανάλογα με την κατάψυξη! |