Ingredients
-
2 Καλαμάρια
-
1 Κρεμμύδι
-
2 ΤομάτεςΤριμμένες
-
1-2 σκελίδες Σκόρδο
-
3 κουταλιές Άνηθος
-
2 κουταλιές Δυόσμος
-
ΑλάτιΤης αρεσκείας σας
-
ΠιπέριΤης αρεσκείας σας
-
Ελαιόλαδο
Directions
Steps
1
Done
|
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Τρίβουμε την τομάτα. |
2
Done
|
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα μας τα υλικά εκτός του δυόσμου και τη μισή τομάτα.. |
3
Done
|
Γεμίζουμε τα καλαμάρια μας και τα τοποθετούμε στη κατσαρόλα! Ρίχνουμε την υπόλοιπη τομάτα, το δυόσμο και νεράκι ώστε να σκεπαστούν. |
4
Done
|
Μαγειρεύουμε για 30-40 λεπτά και απολαμβάνουμε! |