Ingredients
-
1 Κρεμμύδι
-
400 γρ. Κιμάς
-
2 σκελίδες Σκόρδο
-
1 κουτάκι Χυμός τομάτας
-
1/2 μπαστουνάκι Κανέλα
-
1 πρέζα Μοσχοκάρυδο
-
ΑλάτιΌσο θέλεις!
-
ΠιπέριΌσο θέλεις!
-
τριμμένο ΤυρίΠροεραιτικά
Directions
Steps
1
Done
|
Ψιλοκόβεις το κρεμμύδι και το τσιγαρίζεις να ασπρίσει! |
2
Done
|
Βάζεις και το κιμά μαζί με το κρεμμύδι μέχρι τα αλλάξει χρώμα χωρίζοντας τον παράλληλα για να μην σβολιάσει. |
3
Done
|
Πετάς μέσα και το σκόρδο, το χυμό τομάτας, αλάτι, πιπέρι, τη κανέλα και το μοσχοκάρυδο! |
4
Done
|
Αφήνεις να ψηθεί για 10 λεπτά ακόμα και σερβίρεις. Μην ξεχάσεις το τριμμένο τυράκι! |