Ingredients
-
1/2 κιλό Κιμάς
-
4 Φρυγανιέςβρεγμένες
-
1 Κρεμμύδι
-
2 σκελίδες Σκόρδο
-
1/2 ποτήρι κρασιού Ελαιόλαδο
-
1/2 κουταλάκι Ρίγανη
-
1 κουταλάκι Δυόσμος
-
ΑλάτιΤης αρεσκείας σας
-
ΠιπέριΤης αρεσκείας σας
Directions
Steps
1
Done
|
Ανακατεύω τα υλικά βρέχοντας κατά διαστήματα τα χέρια μου με νερό. Αν μπορώ τα αφήνω για λίγη ώρα στο ψυγείο, να δέσουν τα υλικά καλύτερα. |
2
Done
|
Ανακατεύω, τα πλάθω και τα ρίχνω σε κατσαρόλα με λίγο καυτό λάδι. |
3
Done
|
Ψήνω περίπου 20 λεπτά. Στο τέλος ρίχνω φρέσκο λεμόνι και λίγο ζεστό νερό. |