Ingredients
-
1 ΠατάταΣε φέτες
-
3 Αυγά
-
1 ΤομάταΣε φέτες
-
1 Μπαλίτσα MozzarellaΣε φέτες
-
ΑλάτιΣύμφωνα με την αρεσκεία σας
-
ΠιπέριΣύμφωνα με την αρεσκεία σας
-
Ρίγανη
Directions
Steps
1
Done
5 λεπτά
|
Κόβουμε σε λεπτές φέτες τη πατάτα, τη mozzarella και τη τομάτα! Χτυπάμε τα αυγά μας και τους ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι. |
2
Done
|
Τηγανίζουμε τις πατάτες μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα και τις αφαιρούμε από τη φωτιά. Αδειάζουμε το λάδι και κρατάμε πολύ λίγο στην κατσαρόλα μας. |
3
Done
|
Στρώνουμε τις φέτες πατάτες και περιχύνουμε τα αυγά μας. Μόλις το αυγό αρχίσει να δένει συνεχίζουμε στρώνοντας τις φέτες τομάτας και στη συνέχεια τις φέτες τομάτας. |
4
Done
|
Προσθέτουμε αλάτι πιπέρι και τη ρίγανη. Σκεπάζουμε για 5 λεπτά έχοντας κλείσει τη φωτιά μας και απολαμβάνουμε! |