Ingredients
-
3 Παντζάρια
-
2 Πράσινα μήλα
-
1 κεσεδάκι ΓιάουρτιΣτραγγιστό
-
1 κούπα Μαγιονέζα
-
1 φλυτζάνι Καρύδια
Directions
Steps
1
Done
|
Τοποθετούμε τα παντζάρια σε ξύδι πλυμένα άλλα με τη φλούδα τους για 4 ώρες. |
2
Done
|
Καθαρίζουμε τα παντζάρια. Τα τρίβουμε μαζί με τα μήλα στον τρίφτη και τα στραγγίζουμε. |
3
Done
|
Ανακατεύω όλα τα υλικά και προσθέτω λίγο γιαούρτι στο τέλος επιφανειακά και λίγα καρύδια! Απολαμβάνουμε! |