Ingredients
-
1/2 Κιλό Σπανάκι
-
1/2 Ματσάκι Άνηθος
-
1 Μεγάλο ΚρεμμύδιΨιλοκομμένο
-
1 ποτήρι κρασιού Ρύζι
-
1/2 ποτήρι κρασιού Λάδι
-
ΑλάτιΣύμφωνα με την αρεσκεία σας
-
ΠιπέριΣύμφωνα με την αρεσκεία σας
-
ΚανέλαΣύμφωνα με την αρεσκεία σας
Directions
Steps
1
Done
|
Πλένουμε καλά τα φύλλα από το σπανάκι και τα κόβουμε σε χοντρά κομμάτια. |
2
Done
|
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τον Άνηθο. |
3
Done
|
Ζεσταίνουμε την κατσαρόλα μας και ρίχνουμε μέσα τα φύλλα από το σπανάκι, το κρεμμύδι και τον άνηθο! |
4
Done
|
Όταν μικρύνει αρκετά σε όγκο το σπανάκι μας προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και κανέλα. Ρίχνουμε μισό ποτήρι νερό και το ρύζι μας αφού το έχουμε πλύνει καλά! |
5
Done
|
Ανακατεύουμε και σε 30 λεπτά το φαγητό μας είναι έτοιμο! |