Ομελέτα με τυρί και σπανάκι

0 0
Ομελέτα με τυρί και σπανάκι

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 κούπα Φρέσκο κρεμμύδι
300 γραμμάρια Σπανάκι
1/2 φλ. τσαγιού Άνηθος
3 Αυγά
1 φλ. τσαγιού Τυρί Κίτρινο
1/2 ποτήρι Γάλα Κρύο
Πιπέρι Της αρεσκείας σας

Bookmark this recipe

Πρέπει να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε για να αποθηκεύσετε το περιεχομένου.

Εύκολη και γρήγορη ομελέτα!

  • 15 λεπτά
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Share
(Visited 219 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Ζεσταίνουμε το λάδι στη κατσαρόλα μας και ρίχνουμε το κρεμμυδάκι, το σπανάκι και τον άνηθο.

2
Done

Όταν αφυδατωθεί το σπανάκι ρίχνουμε τα αυγά αφού τα έχουμε χτυπήσει μαζί με το πιπέρι που θέλουμε να βάλουμε.

3
Done

Προσθέτουμε το τυρί και το γάλα πριν προλάβουν να δέσουν τα αυγά.

4
Done

Ανακατεύουμε και αφήνουμε να ψηθεί.

squall50000

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
seafood rizotto
previous
Ριζότο θαλασσινών
Γιουβαρλάκια
next
Γιουβαρλάκια
seafood rizotto
previous
Ριζότο θαλασσινών
Γιουβαρλάκια
next
Γιουβαρλάκια

Add Your Comment

Το πιο γευστικό email! Εγγραφείτε!

Εγγραφείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μοναδικές συνταγές πρώτοι, έξυπνες συμβουλές μαγειρικής και γρήγορα κόλπα για τη κουζίνα!

Δεν θα μοιραστούμε ποτέ τις πληροφορίες σας με τρίτους!