Ingredients
-
Γέμιση
-
1/2 κιλό ΦέταΤριμμένη
-
2 φλυτζάνια Ανθότυρο
-
2 Αυγά
-
1 φλυτζάνι Γάλα
-
Πιπέρι1 κουταλάκι
-
1 κουταλάκι Δυόσμος
-
1 κουτί Φύλλα για πίτεςΈτοιμα
-
1 κουταλάκι Σουσάμι
Directions
Steps
1
Done
|
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης μαζί! |
2
Done
|
Λαδώνουμε καλά το ταψί μας και στρώνουμε τα μισά φύλλα λαδώνοντας τα καλά! |
3
Done
|
Απλώνουμε τη γέμιση και στρώνουμε με τον ίδιο τρόπο τα υπόλοιπα φύλλα! |
4
Done
|
Στρίβουμε τις άκρες και κόβουμε τη πίτα σε κομμάτια. |
5
Done
|
Πασπαλίζουμε το σουσάμι και λίγο δυόσμο. |
6
Done
|
Ψήνουμε στους 200°C για 20 λεπτά και απολαμβάνουμε! |