Ingredients
-
1/2 κιλό ΑρακάςΦρέσκο ή κατεψυγμένο
-
2 Καρότα
-
1 Φρέσκο κρεμμύδι
-
1 Κρεμμύδι
-
1/2 Ματσάκι Άνηθος
-
ΑλάτιΣε ποσότητα της αρεσκείας σας
-
ΠιπέριΣε ποσότητα της αρεσκείας σας
-
ΛάδιΕξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο κατα προτίμηση
Directions
Ο αρακάς έχει πολλά οφέλη για την υγεία μας και είναι τρομερά νόστιμος λόγω της γλυκιάς του γεύσης! Σας παρουσιάζουμε μια πάρα πολύ απλή, γρήγορη και εύκολη συνταγή για να τον απολαύσετε στο πιάτο σας σε λιγότερο από μια ώρα.
Συνοδεύεται εξαίσια με λίγο τυρί φέτα.
Steps
1
Done
5 λεπτά
|
Βάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά ώστε να ζεσταίνεται το λάδι όσο εμείς ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι, το ξερό κρεμμύδι τον άνηθο και τα καρότα. |
2
Done
2 λεπτά
|
Προσθέτουμε στη κατσαρόλα μας τα καρότα, τον αρακά και ανακατεύουμε για 2 λεπτά. |
3
Done
3 λεπτά
|
Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε για 3 λεπτά και προσθέτουμε όσο νερό χρειαστεί για να σκεπάσει τα υλικά μας. |
4
Done
25
|
Σε 25 λεπτά σβήνουμε τη φωτιά και αφήνουμε την κατσαρόλα να κρυώσει για τουλάχιστον ενα 10 λεπτο. |