Ingredients
-
1 κιλό Γιάουρτιστραγγιστό
-
1 Ζαχαρούχο γάλα
-
3 Λεμόνιχυμός
-
1 ΛεμόνιΞύσμα
-
1/2 κούπα Αμύγδαλα
-
ΜέλιΠροεραιτικά
Directions
Steps
1
Done
|
Παίρνουμε το ξύσμα ενός λεμονιού και στύβουμε το χυμό του. |
2
Done
|
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι και το ζαχαρούχο γάλα με το μίξερ. |
3
Done
|
Προσθέτουμε σιγά - σιγά το χυμό του λεμονιού και το ξύσμα από το λεμόνι. |
4
Done
|
Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με αμύγδαλα και προαιρετικά μέλι! Απολαμβάνουμε! |