Ingredients
-
1 Κρεμμύδι
-
1/2 κούπα Μαϊντανός
-
3 Φρυγανιές
-
1/2 κιλό Κιμάς
-
1 κούπα Ρύζιβρασμένο
-
1/2 κούπα Άνηθος
-
ΑλάτιΤης αρεσκείας σας
-
ΠιπέριΤης αρεσκείας σας
-
1/2 μπαστουνάκι Κανέλα
Directions
Steps
1
Done
|
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το μαϊντανό και τον άνηθο. |
2
Done
|
Λιώνουμε τη φρυγανιά με λίγο νεράκι. |
3
Done
|
Κάνουμε ένα μείγμα με τη φρυγανιά, το κιμά, το ρύζι, το κρεμμύδι, το μαϊντανό, τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. |
4
Done
|
Ετοιμάζουμε την κατσαρόλα μας με νερό, ελαιόλαδο και τη κανέλα. |
5
Done
|
Τα πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια και τα πασπαλίζουμε σε αλεύρι. |
6
Done
|
Τα ψήνουμε στην καυτή μας κατσαρόλα και απολαμβάνουμε! |