Ingredients
-
1/2 κιλό Παπαρδέλες
-
250 γρ. Σολωμός
-
1 Κύβος λαχανικών
-
4 σφηνάκια Βότκα
-
1 ΛεμόνιΞύσμα και χυμό
-
2 Αγγουράκια τουρσί
-
4 κουταλάκια Λάδι
-
1/2 ματσάκι Άνηθος
-
2 Φρέσκο κρεμμύδι
-
200 ml Κρέμα γάλακτος
-
100 γρ. Παρμεζάνα
-
ΠιπέριΤης αρεσκείας σας
Directions
Steps
1
Done
|
Βράζουμε τις παπαρδέλες στο ζωμό και κρατάμε λίγο από το νερό τους! |
2
Done
|
Αφού τελειώσουμε με τις παπαρδέλες και τις βάλουμε στη άκρη μαζί με λίγο απο το νερό τους, ρίχνουμε στη κατσαρόλα το λάδι και περιμένουμε μέχρι να ζεσταθεί. |
3
Done
|
Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και το αγγουράκι τουρσί. Μόλις ξανθίσουν ρίχνουμε το σολωμό και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά. |
4
Done
|
Προσθέτουμε τις παπαρδέλες και αφήνουμε να εξατμιστούν τα υγρά. |
5
Done
|
Προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος και μόλις αρχίσει να δένει ρίχνουμε τον άνηθο, τη παρμεζάνα, φρεσκοτριμμένο πιπέρι πιπέρι και το ξύσμα από το λεμόνι και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά. |