Ingredients
-
1 & 1/2 φλυτζάνια Ρύζι
-
1 Κρεμμύδι
-
2 σκελίδες Σκόρδο
-
1/2 φλυτζάνι Λευκό κρασί
-
2 κούπες Μανιτάρια
-
2 & 1/2 Φλυτζάνια Ζωμό κοτόπουλο
-
1 φλυτζάνι Τυρί κρέμα
-
2 κουταλιές Παρμεζάνα
-
1/2 κουταλάκι Μοσχοκάρυδο
-
ΑλάτιΤης αρεσκείας σας
-
ΠιπέριΤης αρεσκείας σας
-
Ελαιόλαδο
Directions
Steps
1
Done
|
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. |
2
Done
|
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 2 λεπτά και προσθέτουμε το ρύζι ανακατεύοντας γρήγορα! |
3
Done
|
Προσθέτουμε το σκόρδο και τα μανιτάρια. Συνεχίζουμε το τσιγάρισμα για 2 λεπτά ακόμα και σβήνουμε με το κρασί. |
4
Done
|
Όταν απορροφηθεί το κρασί προσθέτουμε το ζωμό σιγά σιγά και ανακατεύουμε. |
5
Done
|
Προσθέτουμε το μοσχοκάρυδο και αλατοπίπερο και ανακατεύουμε! |
6
Done
|
Σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το τυρί κρέμα και την παρμεζάνα. |